Agadon palvelut

Agado tarjoaa nykyaikaisia pilvipalveluja ja työkaluja pienyrityksille. Osallistumalla Agado kumppanuusohjelmaan saat tietoa, tukea ja mahdollisuuden lisäansioihin.

Agado Taloshallinto

Agado Taloushallinto

Agadon taloushallannon palvelut on suunniteltu erityisesti pienyrittäjien tarpeiden pojhjalta. Ne perustuvat internetpohjaisten ohjelmistojen ja työkalujen hyödyntämiseen.

Tarjoamme asiakkaillemme myös käyttöönottokoulutuksen sekä teknisen käyttötuen yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa

Agado rahoitus

Agado Yrittäjäyhteisö

Agadosta rakennetaan kansainvälistä pienyrittäjä-yhteisöä. Kumppaneillemme se on ennen kaikkea markkinapaikka omille tuotteille ja palveluille sekä meidän muiden yhteistyökumppaneiden tuotteille ja palveluille. Se on myös kanava esimerkiksi jälleenmyyjien ja alihankkijoiden löytämiseen. Yrittäjäyhteisöstämme löydät myös keskustelu-kumppaneita, mentoreita sekä mahdollisia sijoittajia

Agado valmennus

Agado Valmennus

Autamme asiakasyrityksiämme löytämään optimaalisen erikoistumissuuntansa ja tehokkaimman toimintamallinsa. Lisäksi järjestämme koulutusta mm yrityksen menestysmittareista, verotus- ja rahoituskysymyksistä sekä liiketoiminnan suunnittelusta ja seurannasta.

Agado verkosto

Agado Rahoitus

Agadon kumppaneilla (vuosimaksun maksaneilla) on oikeus 1-12 kk:n pienluottoihin. Summaltaan ne ovat 300-5.000 euroa ja korko on 2% kk. Autamme myös liiketoimintasuunnitelmien ja rahoitushakemusten laatimisessa. Lähitulevaisuudessa tulemme rakentamaan pienyrittäjäyhteisömme sisäisen joukkorahoitus-portaalin.