Agadon palvelut

Agado tarjoaa PK yrityksille nykyaikaisia ohjelmistoja, työkaluja ja pilviratkaisuja yrityksen hallintaan. Osallistumalla Agado kumppanuusohjelmaan saat tietoa, tukea ja mahdollisuuden lisäansioihin.            

Agado TotalOffice

Agado Yrityspalvelut

Agadon yrityspalvelut ovat internet-pohjaisia ohjelmistoja ja työkaluja myynnin ja markkinoinnin sekä taloushallinnon ja yrityksen johtamisen tueksi.

Tarjoamme myös tehokkaan ja joustavan käyttöönottotuen, käyttötuen sekä edullisen ja kattavan käyttökoulutuksen.

Agado rahoitus

Agado Yrittäjäyhteisö

Agadosta rakennetaan kansainvälistä pienyrittäjä-yhteisöä. Kumppaneillemme se on ennen kaikkea markkinapaikka omille tuotteille ja palveluille sekä meidän muiden yhteistyökumppaneiden tuotteille ja palveluille. Se on myös kanava esimerkiksi jälleenmyyjien ja alihankkijoiden löytämiseen. Yrittäjäyhteisöstämme löydät myös keskustelu-kumppaneita, mentoreita sekä mahdollisia sijoittajia

Agado valmennus

Agado Valmennus

Autamme asiakasyrityksiämme löytämään ihannekohderyhmänsä, optimaalisen erikoistumissuuntansa, tehokkaimman toimintasektorinsa ja omien asiakkaidensa suurimmat kehitysesteet. Lisäksi järjestämme koulutusta mm yrityksen menestysmittareista, verotus- ja rahoitus-kysymyksistä sekä liiketoiminnan suunnittelusta ja seurannasta.

Agado verkosto

Agado Rahoitus

Agadon kumppaneilla (vuosimaksun maksaneilla) on oikeus 1-12 kk:n pienluottoihin. Summaltaan ne ovat 300-5.000 euroa ja korko on 2% kk. Autamme myös liiketoimintasuunnitelmien ja rahoitushakemusten laatimisessa. Lähitulevaisuudessa tulemme rakentamaan pienyrittäjäyhteisömme sisäisen joukkorahoitus-portaalin.