Vaivaton taloushallinto ilman yllätyslaskuja

 

 

"Se tunne, kun avaat postia ja näet taloushallinnon laskun olevan taas suurempi kuin olit ajatellut!"

Vaivattoman taloushallinnon tärkeimmät hyödyt sinulle:

Kukaan ei pidä siitä tunteesta kun pitää maksaa laskuja, joihin ei ole varautunut! Sinun tulisi aina pyrkiä sopimaan kiinteä kuukausimaksu taloushallinnon hoitamisesta, jotta välttyisit yllätyksiltä.  Meidän kanssa asioidessasi sinulle ei tule yllätyslaskuja!

 

Mikäli yrityksesi veroasiat hoidetaan huonosti, firmasi voi mennä nurin ja sinä voit joutua henkilökohtaiseen vastuuseen yrityksesi veroveloista! Ole viisas ja varovainen, käytä aina asiantuntijaa veroasioiden hoitamisessa. Me huolehdimme yrityksesi veroasiat niin hyvin, että vältyt turhalta stressiltä ja saat nukuttua yösi rauhassa!

 

Miltä tuntuisi nähdä yhdellä vilkaisulla oman firman taloudellinen kehitys?  Graafiset raportit ovat tärkein työkalu firman johtamiseen. Niistä voit hahmottaa yrityksesi taloudellisen kehityksen ja pystyt reagoimaan nopeasti, jos yrityksesi on menossa väärään suuntaan. Palveluumme kuuluu asiakkaan valitsemat graafiset raportit, joista näet yrityksesi tilanteen. Saat myös halutessasi asiantuntija - apua yrityksesi tilanteen analysoimiseen.

 

Reijo Nissinen KTM

reijo@agado.fi

045-1522988