Ohjeita tilaukseen ja rekisteröintiin

1) Siirry sivustoon :
https://agadoshop.com/tos/cart.php?language=finnish&a_aid=agado

Linkin lopussa olevan agado-tekstin tilalle vaihda tarvittaessa esittelevän Agado- kumppanitunnus (jos on tiedossa). Jos et tiedä esittelijän tunnusta, jätä siihen agado.

2) Valitse haluamasi palvelu. Jos haluat liittyä myös Agado Kumppanuusohjelmaan, valitse kyseinen vaihtoehto (rasti ruutuun) tilauskaavakkeessa. Agado Kumppanuusohjelman perustamis- ja ylläpitomaksu on 100 euroa + alv. 24 %
vuodessa. Klikkaa ”Jatka”-painiketta.

3) Kun olet tehnyt palveluiden valinnan, niin näet seuraavalla sivulla yhteenvedon tilauksesta. Jos haluat vielä muuttaa tilauksen tietoja, klikkaa ”muokkaa tilauksen tietoja”- painiketta. Jos kaikki on kunnossa, klikkaa ”Siirry kassalle”-painiketta.

4) ”Siirry kassalle”-sivulla voit seuraavaksi täyttää yhteystietosi. Jos olet yritys, täytä myös ALV-tunnus. Jos sijaintisi on muu kuin Suomi, tee maavalinta sen mukaan, ja klikkaa sen jälkeen ”Päivitä”-painiketta. Tämä päivittää ALV-tiedot sijaintimaan mukaan.

Agado-kumppanitunnus voi olla jo valmiina lomakkeessa, jos siirryt verkkokauppaan Agado-kumppanin linkin kautta. Muussa tapauksessa voit kirjoittaa (esittelevän) kumppanitunnuksen, jos se on tiedossasi.

Tunnuksessasi voi olla esimerkiksi yrityksesi nimi. Huomaa, että ilmoittamasi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksenasi sivustoihin, joten käytä rekisteröintiin vain henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi.

Maksutapana on oletuksena Paytrail, jonka kautta voit maksaa tilauksen kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa tai pankki/luottokortilla.

Seuraavaan kenttään voit tarvittaessa kirjoittaa tilaukseen liittyviä huomioita tai kommentteja.

Tämän jälkeen näet Palvelun toimitus- ja käyttöehdot, jotka sinun tulee hyväksyä (rastittamalla ruutu).

Klikkaa ”Viimeistele tilaus”-painiketta.

5) Odota hetki ja siirryt seuraavaksi automaattisesti Paytrailiin suorittamaan maksun.

Paytrailin alkusivulla voit valita sopivimman maksutavan.

6) Kun maksu on suoritettu, saat siitä vahvistuksen kuvaruutuun ja sähköpostiin. Sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus sekä maksun tapahduttua maksunvahvistus, jossa on lasku liitteenä. Tällä tavalla voit viimeistellä asiakasrekisteröintisi ja varmistaa, että olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Jos jostain syystä et saa sähköpostiisi vahvistusta, niin ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@agado.fi

7) Jos liityit myös Agado Kumppanuusohjelmaan, sinut rekisteröidään sinne automaattisesti. Saat erillisen tervetuloviestin kumppanuusohjelman sivustosta. Huom! Asiakastiliä varten luodut tunnukset (sähköposti ja salana) käyvät myös Agado Kumppanuusohjelman hallintasivustoon.

Kumppanin oman hallintasivuston verkko-osoite on:
https://agado.postaffiliatepro.com/affiliates

Oletuksena uudelle kumppanille luodaan tunnus, joka on tilauksen aikana luomasi kumppanin tunnuksesi.

Esim. ”testiyritys”

Alla olevassa esimerkissä näet, miten kumppanitunnus ”testiyritys” on liitetty verkkokaupan linkkiin valmiiksi, jolloin linkkiä voidaan käyttää suoraan markkinointiin (ja esittelevän kumppanin tiedot ylläpidetään ostotapahtuman aikana):

https://agadoshop.com/tos/cart.php?language=finnish&a_aid=testiyritys

Kun kirjaudut sisään kumppanin hallintasivustoosi, niin näet henkilökohtaisen linkin alkusivulla ylälaidassa (”kumppanin linkki”)

MITEN VOIN VAIHTAA KUMPPANITUNNUKSENI?

Jos haluat myöhemmin vaihtaa kumppanitunnuksesi, niin se käy seuraavalla tavalla:

1) siirry kumppanin hallintasivustoon täällä:

https://agado.postaffiliatepro.com/affiliates

(Tämän sivun ylälaidassa on linkki kumppanin sisäänkirjautumiseen. Kirjautumissivulla syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jotka loit tilauksen yhteydessä). Avautuvalla sivulla valitse ”henkilötiedot”. Siellä ”suosittelijan tunnus”-kenttään voit kirjoittaa uuden tunnuksen. Ohjelmisto tarkistaa, onko tunnus saatavilla. Jos ei ole, niin saat siitä huomautuksen ja joudut hieman muuttamaan tunnusta esimerkiksi lisäämällä loppuun numeroita.
Klikkaamalla sivun lopussa ”Tallenna”-painiketta, tallennat tekemäsi muutokset.